Severdigheter man bør få med seg på ferie i USA


USA er et stort og variert land. Dette landet har noe for alle, og severdighetene er like varierte som landet. Mange turister besøker Alaskas villmark og Mount McKinley på 6194 meter. Her kan man oppleve vakker villmark og mye dyreliv.

Dersom du besøker østkysten av USA, er storbyene New York og Washington opplagte reisemål. Begge byene inneholder dusinvis av severdigheter, og man kan tilbringe hele ferien i en storby. Hvis du er på østkysten, bør du også få med deg Niagarafossen.

På vestkysten av USA bør du besøke Los Angeles eller San Francisco. Hollywood er selvsagt et trekkplaster. Der kan man bli med på guidede turer for å se hjemmene til berømtheter som bor i byen. Hvis du ønsker deg en enda mer eksotisk ferie, kan du dra til Hawaii.

De som elsker spill og glitter vil selvsagt gjerne besøke Las Vegas. Denne byen er en av de mest kjente byene i USA, og her skjer det noe døgnet rundt. Andre drømmer om å kjøre langt berømte Route 66, som tiltrekker seg utallige turister hvert år.

USA består ikke bare av byer. Landet har også mange naturskjønne områder. Rocky Mountains er et vakkert skue, enten man ser dem fra østsiden eller vestsiden. Sequoiaskogene med kjempetrær og Joshua Tree Park er berømte. Og de store ørkenområdene i ulike delstater har en vakker, urørt natur. Grand Canyon er et av de mest besøkte stedene i USA. Naturen i Monument Valley er også svært særpreget og vakker.

USA er reisemålet som passer for alle.

Brazil

Frankrike - landet med utallige severdigheter for hele familien

Frankrike er et populært land å besøke. Her finner du hundrevis av severdigheter, storbyer, rik kultur og vakker natur, alt etter hva du ønsker å oppleve.

Full artikkel


Hong Kong - et spennende reisemål med mange severdigheter

Hong Kong er en berømt storby som har både moderne skyskrapere og gammel historie. Opplev spennende severdigheter når du besøker denne overveldende byen.

Full artikkel