Severdigheter du bør få med deg i Hong Kong


Som alle storbyer, er Hong Kong en aktiv by med mange aktiviteter og muligheter. Alle finner sikkert noe de gjerne vil oppleve. Den mest kjente severdigheten i Hong Kong er Victoria Peak. Denne fjelltoppen på 550 meter har en fantastisk utsikt. På toppen står Peak Tower, med utsiktsterrasser, restauranter, et museum, et vokskabinett og et kjøpesenter. Det går tog opp til fjelltoppen. Toget og togturen er også severdigheter.

Hong Kong er et flott sted å besøke hvis du har tenkt å ta av fra det daglige hektisk timeplan. Det er en flott og fantastisk by full av charm.The byen tilbyr enda en romantisk titt på natten måten gatelamper er satt opp

Kunstmuseet i Hong Kong bør besøkes av alle som er i byen. Museet viser fram kinesisk kulturarv og kunst fra mange land. Et annet kjent museum er romfartsmuseet. Det historiske museet er også vel verdt et besøk. Hvis man vil ha mer moderne underholdning, eller reiser med barn, er Disneyland Hong Kong et opplagt mål.

Wong Tai Sin tempel er det største taoisttemplet i Hong Kong, og det er åpent for besøkende hver dag. Templet Man Mo er også veldig berømt. Det ble bygd både til krigsguden og litteraturguden. Utenfor templet møter du helt sikkert både astrologer, håndlesere og andre som leser framtiden. Det er gratis å besøke begge disse templene.

Fuglehagen er interessant for turister. Folk i Hong Kong elsker å ha fugler som kjæledyr, og de pleier å gå tur med fugleburene sine. I Fuglehagen er det mange som selger fugler. Hvis du liker dyr, bør du besøke Ocean Park, som er en kombinasjon av akvarium og temapark. En tur med Star Ferry er også noe man bør få med seg. Fra fergen kan man ta mange vakre bilder.

Vi gir deg tips om reiser og ferier.

Brazil

Frankrike - landet med utallige severdigheter for hele familien

Frankrike er et populært land å besøke. Her finner du hundrevis av severdigheter, storbyer, rik kultur og vakker natur, alt etter hva du ønsker å oppleve.

Full artikkel


Hong Kong - et spennende reisemål med mange severdigheter

Hong Kong er en berømt storby som har både moderne skyskrapere og gammel historie. Opplev spennende severdigheter når du besøker denne overveldende byen.

Full artikkel