Reiseforsikring hjelper deg hvis uhellet er ute


Ikke glem reiseforsikring når du skal på ferie. Ingen regner med at noe uventet skal skje, men man vet aldri. Dersom du reiser uten forsikring, og noe skjer, kan det bli veldig dyrt og komplisert. Da er det bedre å bruke noen kroner på den ekstra sikkerheten en forsikring gir deg. Da kan du slappe av mer på ferieturen din.

Valg av reiseforsikring er viktig. Noen tror at en kredittkortforsikring er godt nok, men den gjelder bare dersom minst halvparten av reisebeløpet er betalt med kortet. Det er ikke alltid så lett å vite når kortforsikringen begynner å gjelde, og det kan bli uenigheter med kortselskapet i etterkant.

Ikke reis uten forsikring selv til land i Europa. EØS-avtalen betyr at du får gratis medisinsk hjelp, men den dekker ikke tyveri eller andre uventede hendelser på ferieturen. Skaff deg en forsikring som dekker de viktigste tingene. Det inkluderer sykdom, hjemreise, avbestilling og tyveri. Vurder også forsikringen ut fra eget behov og sjekk hva ulike forsikringer dekker.

Avbestillingsforsikring gjør at du får pengene tilbake dersom du eller noen i din nærmeste familie blir syk, og du ikke kan reise. Denne typen forsikring er spesielt viktig dersom du har bestilt en kostbar reise.

En vanlig helårs reiseforsikring gir deg god dekning. Selv om du reiser lite og bare skal på en fjorten dager sydentur, er prisforskjellen mellom helårsforsikring og enkeltreiseforsikring liten. Helårsforsikringen dekker også andre ting enn utenlandsreiser, som hendelser når man pendler til jobben eller når man er på hytta hjemme i Norge. Det kan være nyttig.

Ikke dra på ferie uten en god forsikring.

Brazil

Frankrike - landet med utallige severdigheter for hele familien

Frankrike er et populært land å besøke. Her finner du hundrevis av severdigheter, storbyer, rik kultur og vakker natur, alt etter hva du ønsker å oppleve.

Full artikkel


Hong Kong - et spennende reisemål med mange severdigheter

Hong Kong er en berømt storby som har både moderne skyskrapere og gammel historie. Opplev spennende severdigheter når du besøker denne overveldende byen.

Full artikkel

Søk


Sponsorer