Montenegros Adriaterhavet uoppdagede perle

Montenegros Adriaterhavet uoppdagede perle. Det er veldig lik Kroatia geografisk fast med mye mindre turister.  Montenegro har bare 625 266 innbyggere, men svært mange vakre steder å besøke. Først fine strender, men også nasjonalparker. Canyon Tara, er en åtte mil lang kløft som når dybder opp til 1.300 meter. Dette gjør  Canyon Tara til det nest største i verden etter Grand Canyon i USA.

Noe som alle bør se når de besøker  Montenegro  Sveti Stefan er en av Montenegros mest fotograferte steder og alle montenegrinerne føler for dette stedet. Den nærmeste Anlegget er Budva, som ligger bare 5 km unna.

Kjøkkenet langs Adriaterhavskysten er veldig bra. Mye av sjømat, hvitløk, olivenolje og italienske retter. Inne i landet ligner på maten mer serbisk, med mye mer kjøtt.

Brazil

Frankrike - landet med utallige severdigheter for hele familien

Frankrike er et populært land å besøke. Her finner du hundrevis av severdigheter, storbyer, rik kultur og vakker natur, alt etter hva du ønsker å oppleve.

Full artikkel


Hong Kong - et spennende reisemål med mange severdigheter

Hong Kong er en berømt storby som har både moderne skyskrapere og gammel historie. Opplev spennende severdigheter når du besøker denne overveldende byen.

Full artikkel

http://experienceulcinj.com/