FERIE I KROATIA - Feriehus og Leiligheter i Makarska

Makarska Holiday Home er en kroatisk reisebyrå som spesialiserer seg i luksus privat innkvartering i Makarska Riviera. Makarska Riviera er kjent turistby i Dalmatia, kjent for sine vakre lange sandstrender og klart vann. Makarska er ideell for familier med barn fordi den har en vakker strand med fine småstein. Vårt tilbud er like variert etter type overnatting og priset per klasse. Vi tilbyr leiligheter i privat innkvartering nær sjøen, luksusvillaer med svømmebasseng og hotell, har vi villaer og leiligheter på stranden og i landsbyer over Makarska. Alle våre feriehus og leiligheter utstyrt med alle fasiliteter for et hyggelig familieferie, overnatting eiere er svært vennlige og kommunikativ, alltid tilgjengelig for alle dine behov. Hvis du velger å tilbringe ferien i Makarska, håper vi du vil velge en av overnatting vår og vi ser frem til å se deg.

Beste hilsen !

Brazil

Frankrike - landet med utallige severdigheter for hele familien

Frankrike er et populært land å besøke. Her finner du hundrevis av severdigheter, storbyer, rik kultur og vakker natur, alt etter hva du ønsker å oppleve.

Full artikkel


Hong Kong - et spennende reisemål med mange severdigheter

Hong Kong er en berømt storby som har både moderne skyskrapere og gammel historie. Opplev spennende severdigheter når du besøker denne overveldende byen.

Full artikkel